kemirhys

Tankar om hund och vallning

Talvi on januari 17, 2013

Filed under: Uncategorized — Anja Lehtiö @ 8:26 e m

Valitan vain yhden kerran, lupaan. En osaa sanoa miten iso meidän piha ja pihatie on mutta ihan riittävän suuri, kun sen joulun aikoihin kolasi 1-3 kertaa päivässä niin oikeasti välillä oli itku lähellä. Onneksi ei ollut nyt vähään aikaan tullut lisää lunta, kunnes sitä taas tuli eilen. Aloitin heti kun tulin töistä, kun oli noin 1/4 jäljellä multa vaan yksinkertaisest loppui voimat , tuntui että en edes saa jalkoja liikutettua ilman kolaakaan. Sain kun sain tehtyä loppuun, mutta sisääntultuani jalat ja kädet vaan tärisivät loppuillan, en ollut ehtinyt syödä mitään joten ehkä siksi otti niin koville.

Koirat lunta
(c) Jessica

Agility
Jessica kävi kisaamassa Rhyllä (I-luokka). Ekalla radalla Jessica oli vammaillut (omat sanat) ja toisen radan voittivat 🙂
Rhy aksa
(c) koirakuvat.fi

Kivaa on ollut että ollaan päästy pari kertaa Samulille ulos treenaamaan, tietty vaan jyrätyllä pihalaitumella mutta silti. Lampolassa ollan myös treenattu vähän Dewiä ja Megiä. Kummallakaan ei mitään ongelmia mennä ahtaisiin paikkoihin seinän ja lampaiden väliin. Rhyn kanssa vähän sortteerausta sisällä, oli vähän liian lyhyt välimatka laumojen välissä joten tilanteita taas vähän tuli…
Ulkona väännettiin mm. lentävää lookbackia Rhylle ja Magdalle…sanotaanko  vaikka että pitkä on matka onnistumiseen. May May:kin näytti ulkona miltä Walesilaiset tilanteet näyttävät,  jos oltais ehditty unohtamaan, hyvä siitä tulee!

Rhy jako

Lentävä uuhi2
(c) Jonna Paasila

Edellis viikonloppuna oltiin siellä lomittamassa Leenan kanssa kun Samuli oli tuulettumassa.  Kittilästä ei ihan vaan poiketa teelle, ja oikea syy olikin että Jessin juoksu oli kohdillaan. Näin sen pitäisi mennäkin, viiden minuutin flirttaamisen jälkeen olivat nalkissa Samun kaverin äidin auton edessä, jossa istui kolme ihmeissään olevaa teinityttöä 🙂
Seuraavat kaksi päivää astutukset menivät myös hyvin, yleisönä Duke-papparainen ja kaksi teinibeeceetä. Rhy tosiaan oli sitä mieltä että ensin työt ja sitten huvit. Seksi ei kiinnostanut ennen kuin aamulampola ja treenit oli tehty, sen jälkeen muisti että sen työtoverilla oli tärppipäivät ka suoritti tämänkin tehtävänsä hyvin. Rhy on rock.

Jessi ja RHy
Jessi ja Rhy

Jessi on peloton rento näpsäkkä tyttönen joka saa kaikki elukat liikkeelle ja on kehittynyt huimaa vauhtia. Aloitti kisauransa kesällä 2012 ja syksyllä 2012 ajoi jo open-ratoja (III-luoka) Walesissa. Jos kaikki menee kuin toivomme, niin pentusia olisi tulossa maaliskuun puolessa välissä. Leena sanoi että niitä tulee kahdeksan, saa sii.

Jessi Jessi2
Jessi Putkisalossa ja Walesissa

Toinen jännittävä juttu on että myös Saija Mustosen Astra Viuhka on tulossa kylään ensi viikolla. Viuhkahan on tuulen nopea aksakoira, käynyt lampailla vaan muutaman kerran mutta sen suku on sikäli mielenkiintoinen, että se on Aled Owenin Royn jälkeläinen. Itse asiassa meidän Megillä ja Viuhkalla on sama isoisä.

Viuhka
Viuhka (c)Iris Kieme

Enää 99 päivää…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s