kemirhys

Tankar om hund och vallning

Päivä kerrallaan december 31, 2013

Filed under: Uncategorized — Anja Lehtiö @ 8:14 f m

Megin pennut kasvavat ja voivat hyvin Jonnan luona Vantaalla, vaikka vaikeuksia on ollut kun Megin maito ei ole riittänyt/herunut riittävästi. Meg nirsoilee ruuan kanssa joten sekin on vaikeuttanut homman toimivuutta. Ovat nyt reilun 3 viikkoa, 6 viikkoisena muuttavat sitten Sipooseen. Tällä hetkellä vapaana 1 uros ja 1 narttu, tai 2 narttua… Päätämme myöhemmin kuin luonteita rupea näkemään paremmin kuka mene minne ja kuka jää, sekä tietty pentujen ostajat saavat vaikuttaa päätöksiin. Ao kuvat on Jessica Saukkosen ottamia.

Image
Splash tai Bonus-tyttö loikoilee

.Image
Split poseeraa

Image

Pilkku poseeraa (poika)

Syksy ja talvi on ollut sateinen ja pimeä,
minua ei kuitenkaan haittaa, kun yksikseen pihan ja pihatien kolaaminen käsin viime talvena oli yhtä h*******ä. Toisaalta torppaan on muuttanut nuorehko poliisi joka toivon mukaan auttaa siinä hommassa.
Treenaaminen on jäänyt oikeastaan kokonaan. Ollaan käyty viikonloppuisin Samulilla kun ollan ehditty, Rhy tehnyt työt ja Coel on päässyt välillä vähän fiilistelemään.
Tuntuu tällä hetkeltä (8kk) hirmu hauskalta tapaukselta, kevyempi ja rennompi versio isästään. Olen sen verran tunkenut mukaan sen paimenuskuvioon, että tasapainottelee nyt minulle eikä vaan pidä niitä aitaa vastaan. Viimeeksi otin suuntakäskyt mukaan kun lähti flänkille, tässä vaiheessa menee vaan tasapainoon ja saa varmaan jäädä kevääseen ennen kun alan tasapainoa rikkomaan. Jos lampaita karkaa laumasta hakee ne näpsäkkäästi takaisin, kun jäävät jumittamaan aitaan kiinni, lähestyy hiljaa ja antaa aikaa, mutta jos mitään ei tapahdu ratkaisee asian tekemällä syöksyn useimmiten ekaan uuheen, jolloin jumi lähtee purkautumaan. Olisiko fiksu…saa sii.
Kännykkäkuvat on mitä on, Samuli onnistui saamaan pari hauskaa kuvaa.

Image
(c) Samuli Näri
Coel 8kk

Image
(c) Samuli Näri
Tuossa yritän saada Coelia lampaiden taakse ja ottaa ne ulos häkistä, ensin haluaa vaan painaa ne aitaan kiinni mutta lopulta myöntyi, siinä vaiheessa lampaita ei kamalasti huvittanut liikkua mutta sitkeys palkittiin. Ei ole valmis vielä yksin tähän näin pienessä tilassa.
Coel mv

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s